PIZZERIA PRONTO WESTERBORK

PIZZERIA PRONTO WESTERBORK Lekker en vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 388 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Pronto Westerbork. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 19:38 Prima geregeld en lekkere pizza’s
4 mei 2022 om 19:13 Lekkere pizza's en brood met knoflook en kaas. En nog binnen de aangegeven tijd bezorgd.
2 mei 2022 om 6:50 Lekker pizza's. Mocht op één pizza wel iets meer gorgonzola op. Maar zeker voor herhaling vatbaar.
27 apr 2022 om 20:37 Bezorging duurde 2 uur daarna zette de bezorger de bezorg tas op een oldtimer heel slecht als je het aan mij vraagt
24 apr 2022 om 15:29 Lekker pizza’s maar 2 uur moeten wachten op ons eten. Duurde ons veel te lang.
3 apr 2022 om 21:57 Eten was supper lekker en goede service
29 mrt 2022 om 20:29 Dit was echt super slecht ik bestel sate van varkenshaas. Wat krijg ik snitzel in slechte sate saus De aardappelschijfjes koud slap en niet lekker Ik bestel gemiddeld 3x in de de week via thuisbezorgt maar zo slecht als dit heb ik het nog niet gehad.
27 mrt 2022 om 22:04 Was eerlijk en lekker van smaak,meer dan genoeg
23 mrt 2022 om 22:38 top geregeld altijd en lekker eten
20 mrt 2022 om 8:50 Aanvankelijk verkeerde pizza bezorgd, snel hersteld en alsnog de goede pizza gekregen. Smaak was uitstekend en uiteraard vers en warm van de pers!
17 mrt 2022 om 20:36 Pizza had niet veel smaak en weinig vlees. Doner schotel hawai was lekker.
8 mrt 2022 om 20:01 Prima te doen doordeweeks. In het weekend helaas een ander verhaal